Tuňáková moučka Mikbaits 500g
Kód: 11081167Související produkty

Inovativní nůžky, které mají jedno ostří zoubkované. Prvotřídní a extrémně ostré kleštičky.

Plastové back leady, díky kterým si vytvoříte zadní zátěž z kteréhokoliv olova s očkem.

Tyčová bójka k lovu kaprů - Nová stavitelná sklopná tyčová bójka DAEMONS BO-SK-03-C pro označení lovného místa s vypínačem a stmívacím čidlem, včetně kvalitního přepravního...

Fox Captive Back Lead MK2 - Inovovaná verze velmi populárních Back-lead "olůvek" od anglické firmy Fox. Verze 85g.

Drtička návnad byla vyvinuta pro rozmělnění i tvrdých návnad na skvělou lákavou drobenku.
Detailní popis produktu
S vysokým obsahem proteinů. Vyrábí ze zbytků tuňáků, dobře stravitelná. Výborně se kombinuje s dalšími rybími moučkami ve směsi. Doporučené dávkování tuňákové moučky je 10-20% podílu suché směsi.
Balení 500 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro boilies |
---|---|
Záruka: | 2 roky |

Lactagel přísada do boilies mixů. Má velmi dobré pojivové vlastnosti. Ve vodě snadno rozpustný.

Albumin je jedinečnou surovinou do boilies, která půsoví jako pojivo , a svou přítomností ovlivňuje rozpad boilies ve vodě.

Široký sortiment produktů k domácí výrobě rybářského boilie a vnadících směsí včetně partiklů a masových mouček za skvělé ceny.

Sensas TTX - Torteau de MAIS je drcená placka z kukuřičné mouky-díky vysokému množství vitamínů a rostliných proteinů(16.5%) by neměla chybět v žádné vnadící směsi.

Anglická vločka - Z Maďarska importovaná přísada vysoké kvality, která velmi láká ryby a udrží je na krmném místě. Různé barvy.

Rybí moučka Mikbaits LT 94 - jedna z nejkvalitnějších mouček zpracovávané při nízké teplotě. Vysoká nutriční hodnota a velmi atraktivní přísada do směsí.

Anglická vločka Sensas Super - Přísada vysoké kvality, která velmi láká ryby a udrží je na krmném místě. Prvotřídní verze anglické vločky z aromatických...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.