2 porce Expres Menu Jelení ragů
Kód: 157153538Související produkty

Set kvalitního jídelního příslušenství pro rybaření a kemping. Obsahuje utěrku, talíře z velmi odolného plastu, kompletní příbory, nerezové termohrnky a nerezové dózy na cukr a...

Jídelní sada pro rybáře a příznivce kempování. Vše prakticky v jedné malé tašce, vždy po ruce.

Jídelní kempingová souprava pro rybáře od české značky Carp System v CAMO maskáčovém provedení.

Nová sada na vaření YATE TRAPPER nahrazuje sadu MAKALU z naší dřívější nabídky. TRAPPER má podobné parametry, ale je lehčí, levnější a v některých ohledech lepší.

Klasický ešus v provedení nerez. Nyní lehčí a levnější se značkou YATE. Miska 1,25 l, 0,85 a víko 0,3 l. Nerez je pro potraviny vhodnější než hliník.
Detailní popis produktu
V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny a je dochucená červeným vínem a rybízovým džemem.
POTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY !!
Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy.
Počet porcí: 2 Obsah: maso 130 g, celkem 600 g.
Složení: jelení maso (31%), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), voda, červené víno, rajský protlak (voda, rajčatový protlak, cukr, sůl), cibule, slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, citron, sůl, divoké koření.
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje celer.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců.
Doplňkové parametry
Kategorie: | EXPRES MENU - hotové jídlo |
---|---|
Záruka: | 2 roky |

600g !!! Dvě porce vynikajích španělských ptáčků. Jeho složitá příprava vám nyní zabere díky Expres Menu jenom několik minut, aniž byste byli ochuzeni o chuťový zážitek tohoto...

Dvě porce sterilované rýže. Stačí ohřát a ihned můžete podávat. Není potřeba vařit ve vroucí vodě.

Hotová jídla, na rybaření i turistiku - 300g čistého masa! 3 porce! Bez tučného a flax. Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem.

Kančí pečeně - plec 2 porce - marinovaná kančí plec s cibulí, špekem a divokým kořením - velmi jemné maso připravené pomalým vařením v hermeticky uzavřené nádobě.

Novinka mezi hotovými jídly. Další z tradičního českého jídla - celých 600g masa, bez kosti, navíc s luxusní marinádou!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.