I v době nouzového stavu normálně pracujeme :-) Objednávky v Brně vydáváme, odesíláme a krmení a živé nástrahy prodáváme přes okénko. Klidně nás kontaktujte - Tahoun.cz

Podmínky ochrany os. údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - souhlas se zpracováním !!

Prohlášení o ochraně osobních údajů - provozovatel Lucie Mikolášová IČO:87438879

Tahoun.cz neshromažďuje žádná osobní data, která by mohla identifikovat specifickou osobu, kromě případů, kdy osoba sama poskytne TAHOUNu tato data dobrovolně. Takováto data mohou být získána v případě, kdy se osoba dobrovolně zaregistruje za účelem využívání služeb serveru Tahoun.cz, účastní se průzkumů, účastní se hlasování atd. Jakékoliv osobní informace identifikující konkrétní osobu nebudou předány, ani prodány třetí straně, kromě případů kdy na to uživatel bude upozorněn v době sběru dat.

Rybářské potřeby TAHOUN.CZ si vyhrazují právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých internetových stránkách. Mezi tyto analýzy patří např.: měření návštěvnosti, počet uživatelů shlédnuvších reklamní banner a počet kliknutí na jednotlivý banner, tato data jsou k dispozici též jednotlivým zadavatelům reklamy - vždy jako statistický přehled, nikoliv jmenovitě. Uživatelé by také měli vzít na vědomí, že data, která dobrovolně poskytnou do diskuzních fór nebo jiných automaticky generovaných stránek mohou být použita třetí stranou. Takovéto využití osobních informací však nelze kontrolovat a Tahoun.cz za toto nemůže nést a neponese žádnou odpovědnost.

Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé informace o uživatelích mohou být automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru (např. IP adresa uživatelova počítače) a také při použití cookies (malé textové soubory, které se ukládají na uživatelově počítači a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele, který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například přizpůsobit design a obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně). Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači. Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies - elekronický obchod však nebude bez povolených cookies fungovat korektně.

Souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení - elektronických newsletterů případně SMS informací (stejně to děláme minimálně - jelikož 2x týdně nás to štve naprosto stejně jako Vás :-))

Dis. Lucie Mikolášová Malešovice 173 66465 Ičo:87438879 - úřad příslušný podle paragrafu 71ods.2 živnostenského zákona : Městský úřad Pohořelice - dále jen správce.

Zpracováváme jen a pouze tyto informace jelikož ostatní na nic nepotřebujeme :

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • adresa

Vaše osobní údaje v uvedeném rozsahu, využíváme pro občasné informování o aktuální nabídce produktů a zvláštních akcí - poskytovaných firmou Lucie Mikolášová Dis Rybářské potřeby Tahoun.cz. Pokud naše nabídky dostáváte, předpokládáme že jste v minulosti u naší firmy nakupovali a tudíž by Vás mohli tyto akce a novinky zajímat. Naše nabídky zasíláme výhradně na základě potvrzení se zasíláním obchodních sdělení které dotyčná osoba potvrdila při nákupu nebo registraci. Tyto údaje budou správcem zpracovávány po dobu 3 let od posledního udělení souhlasu. V případě neprodloužení budou vymazány.

S výše uvedeným zpracováním udělujete souhlas který můžete kdykoli vzít zpátky !! Například odhlášením v patičce informačního e-mailu nebo zasláním na email info@tahoun.cz či na adresu provozovny Rybářské potřeby Tahoun/Mlsport Bohunická 67 Brno 61900.

Zpracování osobních údajů je proáděno správcem, osobní údaje však pro zprávce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé :

  • poskytovatel marketingu IMP net s.r.o
  • poskytovatel on-line platformy SHOPTET
  • případně další, které však aktuálně správce nevyužívá

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít svůj souhlas kdykoli zpět
  • požadovat informace jaké vaše údaje zpracováváme
  • vyžádat si přístup k těmto údajům ohledně úpravy nebo aktualizace
  • požádat o výmaz údajů o své osobě
  • v případě pochybností o dodržování povinností se zpracování osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Na žádost uživatele podnikne Tahoun.cz veškeré finančně přiměřené kroky k odstranění všech osobních dat daného uživatele.

Platné od 30.4.2018

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.