Filetovací nůž JSA 1735 Získejte slevu -5% za registraci v e-shopu
Kód: 1735JSASouvisející produkty
Nůžky na pletenou šňůru Delphin BRAIDY - kvalitní nerezové nůžky pro stříhání rybářských šňůr a rybářských vlasců.
Nůžky pro stříháni šnůr, vlasců i více vláknových ocelových lanek. Není určeno pro lanka z plné oceli, titanu nebo jiného materiálu.
Nůžky na návnady ocelové konstrukce jsou nedílnou součástí vašeho vybavení pro úpravu velikosti návnady.
Další novinkou od Gardneru jsou vysoce kvalitní nůžky, mají přesně broušené nerezové nože a byly vyrobeny tak, aby skvěle stříhaly pletenou šňůru i vlasec či fluorokarbon.
Detailní popis produktu
S takto dlouhým ostřím pro vás nebude problém vyfiletovat např. i skutečně velké ryby okolo metru délky. Celková délka nože 31cm. Součástí robustní odolné pouzdro s klipem na opasek.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Filetování mořských ryb |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Položka byla vyprodána… | |
Filetovací nůž KINETIC DL - Vynikajicí fileťák s delším ostřím (160mm) a integrovaným brouskem za skvělou cenu.
Sada Cormoran 3009 - brousek, nůž, váha na ryby, kleště na vytahování háčků se zobákem na kroužky a praktické nůžky.
Kleště a filetovací nůž ZFISH ZFS - kvalitní fileťák s délkou čepele 178mm a multifunkční kleště se zobákem na kroužky i speciálními čelistmi na krimpování lanek a...
Filetovací sada ZFISH 3v1 - kvalitní fileťák s délkou čepele 160mm, brousek a filetovací rukavice - vše co potřebujete pro zpracování vašeho úlovku.
Sada na filetování ryb - brousek, speciální filetovací rukavice, nůž s ochraným pouzdrem dlouhý 15cm.
Luxusní filetovací sada 3v1 za skvělou cenu! Vysoce kvalitní a ostrý filetovací nůž s pouzdrem, filetovací rukavice a oboustranný brousek.
Filetovací nůž Mustad Standard FLEX - vynikající fileťák s integrovanou ocelovou škrabkou na šupiny ve třech délkách.
Filetovací nůž LEEDA - Vynikající dlouhý fileťák s ostřím (150 mm) a integrovaným brouskem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
