Náhradní košík na prak 291-4 Získejte slevu -5% za registraci v e-shopu
Kód: ART.291-4Související produkty

Jeden z nejlepších vynálezů usnadňujicích lov se splávkem a použití broků - originál od firmy STONFO

Kostřičky pro namotání udiček na plavanou,První číslo v názvu uvádí délku kostřičky v centimetrech a druhé šířku v milimetrech.

Vazač háčků - neocenitelná pomůcka pro navazování háčků. S pomocí tohoto jednoduchého vazače spolehlivě navážete i ty nejmenší háčky pro plavanou, nebo feeder.

Značkovací fix Cralusso - Kvalitní značkovač na silon od maďarské firmy Cralusso.

Delphin Knotty - Jednoduchá pomůcka pro velice rychlé vázání smyček - s vyprošťovačem háčků na druhé straně.

Silikonová bužírka na splávky. Pro sílu dříku 0.3 - 2mm. 100% silikon neklouže, neteří a velmi obtížně se prořízne.

Kostřičky pro namotání udiček na plavanou,První číslo v názvu uvádí délku kostřičky v centimetrech a druhé šířku v milimetrech.

Elektrický vazač háčků KAMASAKI - naváže spolehlivě i velmi malé rybářské háčky na tenké vlasce. Neocenitelná pomůcka!

Carp System Knotty - Jednoduchá pomůcka pro velice rychlé vázání smyček - s vyprošťovačem háčků na druhé straně.
Detailní popis produktu
Sada obsahuje košík a dva stahovací plastové pásky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Praky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Položka byla vyprodána… |

Guma do praku - zelená guma průměr 3.5mm - pro středně silné praky určené na střílení červů a drobného partiklu.

Rybářský prak s anatomicky tvarovanou rukojetí, vybavený gumou 7mm pro krmení až na vzdálenost 70m pro středně velké dávky vnadící směsi.

Rybářský vnadící prak pro zakrmování na větší vzdálenosti, 6mm silná guma umožnuje krmení až za 60 metrovou hranicií

Rybářský prak s anatomicky tvarovanou rukojetí, vybavený gumou 7mm pro zakrmování na vzdálenost až 70 m pro středně velké dávky vnadící směsi.

Stonfo vnadící rybářský prak se zelenou gumou o průměru 7 mm a hliníkovými rameny s nímž lze krmné koule dopravit klidně na vzdálenost 70m !!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.